Kolstad damene presterer meget bra – Kolstad

Kolstad damene presterer meget bra

Denne helgen hadde jeg faktisk fri fra alle håndball oppgaver. For de av oss som for øyeblikket er litt mer enn gjennomsnittet engasjert i Kolstad Håndball og håndball i området generelt, så er jo det litt rart. Ingen J12 kamper og ingen herrekamper, hva gjør man da? Jo, man hører på det som sies («word on the street»), om at vi har et damelag i 3. divisjon som gjør en formidabel innsats og leder sin serie. Derfor lot man middag og all den andre vanlige lørdagskosen stå på vent, kledde på seg gode klær i stormen, og ruslet opp til Fort Huseby for damekamp mot Sverresborg 2 kl 18:30.

Er jo ikke enda like mange tilskuere på damekampene som på herrene, det forstår seg. Var «litt» glissent i Fort Huseby ja. Sverresborg stiller med en meget god supporter gjeng. Kolstad er dessverre veldig underlegen der. Skulle vel ikke være noe problem å bli litt bedre neste gang. Så der ligger en oppfordring til alle på Kolstad, møt opp på damekamp neste gang.

Her finner dere en oversikt over de siste spilte kamper samt de kommende. Neste hjemmekamp er mot Varden 7.2 kl 18:30.

Hva angår selve innholdet i kampen, hva man gjør bra og hva man gjør ikke fullt så bram  skal ikke jeg være den som forsøker å skrive noe om da jeg ikke er noen fagmann på dette. Men det jeg kan si er jo at Kolstad hadde en flott 1. omgang som dem hele tiden lå litt foran og endte opp med +1 til pause. Om jeg skal stille et spørsmål til innsatsen i første omgang og som supporter, så lurer jeg på hvorfor man skal kjøre så veldig mange trekk mot venstre, mot høyre, tilbake, trykke på for så å ende opp med at det nærmer seg passivt og en av spillerne bare viser frem slegga og dundrer inn ballen fra 9 m, enten i krysset eller nede til siden??

Andre gang hopper vi glatt over. Da var strømmen slått av og damene sluttet å score mål. Ble dessverre utspilt til tider og taper til slutt kampen. MEN, hadde man hatt litt flaks mot slutten kunne resultatet ha blitt litt annerledes da Sverresborg ikke fikk til 1-1 spill.

Oppsummert så skjønte vi nesten at dette var en kamp om topp plasseringene på tabellen, og det var det. Neste gang likeså mot Strindheim. Kampen var tøff og damene ga skikkelig gass. Noen angrep er helt magisk med noen kombinasjoner/finter som spiller motstander helt ut. Egentlig en fin underholdning en litt tidlig lørdags kveld dette og jeg anbefaler andre om å legge turen innom. Ser nok for meg at vi i løpet av sesongen har et damelag i 2. divisjon, det blir gøy det.

Til slutt så er det gøy å se at det var fotograf tilstede under kampen og tok flotte bilder. Ta gjerne en titt innom Nidaros Foto (www.nidarosfoto.no) sine hjemmesider eller klikk her for bilder fra kampen.

Mvh

Pål & Elise