Tøff kamp mot Haugaland på søndag – Kolstad

Tøff kamp mot Haugaland på søndag

Førstkommende søndag kl. 16.00 i Husebyhallen kommer Haugaland på besøk i Husebyhallen, for å spille årets 2. seriekamp. Haugaland var tippet å være blant topplagene før sesongen, men har variert voldsomt i prestasjonene denne sesongen, og ligger for på en 8. plass på tabellen. Kolstad hadde ingen problemer med å slå Haugaland på bortebane tidligere i sesongen, men vi forventer et revansjesugent lag på motsatt banehalvdel søndag. Vi vet at rogalendingene har spilt jevnt med nesten alle topplagene, og at de blant annet har slått Viking HK på bortebane. Vi tar derfor ikke lett på oppgaven, og Thor Magnus Five (bildet) og kompani er klare for å gå inn i krigen.

 

Merk at det er kampstart kl. 16.00, og ikke 18.00 slik det har vært tidligere i sesongen.

 

Vel møtt til kamp!