Parkerte Haugaland i 2. omgang – Kolstad

Parkerte Haugaland i 2. omgang

Søndag kveld spilte Kolstad mot Haugaland hjemme i Husebyhallen. Kampen startet vekslende, men for Kolstad var Thor Magnus Five toneangivende med sine 4 mål innledningsvis. Likevel hadde vi problemer med å riste av oss heltente rogalendinger, og slet spesielt med dansken Ian Seistrup (som for øvrig ble kåret til Haugalands beste spiller). Framover produserer vi mange målsjanser, og scorer tilstrekkelig med mål. Dessverre er det ikke like bra bakover, og til pause er stillingen 14-14.

Det var tydelig at guttene hadde tatt seg sammen i pausen, for etter hvilen var det et helt annet forsvarsspill der ute. I løpet av de første 15 minuttene slipper vi bare inn 2 mål, samtidig som vi scorer like mye framover som i 1. omgang. Dermed er kampen på mange måter avgjort. Haugaland ypper seg litt mot slutten av kampen, men Kolstad holder de på god avstand ved hjelp av blant annet dyktig strekspill fra Petur Palsson (bildet) som ble kåret til Kolstad beste spiller. Nevnte Palsson ble også den heldige vinner av et hjemme-hos intervju fra dagens kampsponsor Byavisa.