Tøff bortekamp mot Sandes – Kolstad

Tøff bortekamp mot Sandes

På søndag skal våre gutter til Sandneshallen for å møte nyopprykkede Sandnes, med Vegard Samdahl (bildet) i spissen. Sandnes har vist at de er ett av de bedre lagene i 1. divisjon, og har stort sett spilt jevnt med alle topplagene. I tillegg har de slått både Viking og Follo borte, som ansees å være to av de største favorittene til opprykk. I tillegg til nevnte Samdahl, så har laget blant annet Mario Matic, og Chris Inglingsstad, som er suveren toppscorer i 1. divisjon. Det er med andre ord ingen enkel oppgave vi står ovenfor.

 

Kolstad har vist stigende form etter juleferien, og har vunnet sine to første kamper i 2015. Nå håper vi å ta et nytt steg nærmere opprykk med seier borte mot Sandnes. Kampstart er kl. 17.00 i Sandneshallen på søndag. Kampen streames her.