Kolstad Håndball mobil APP – Kolstad

Kolstad Håndball mobil APP

Det er spennende å kunne offisielt lansere vår helt nye Kolstad Håndball App. Appen er laget for IOS og Android. Vi har prøvekjørt den en liten stund nå, blant annet ved hjemmekampene våre hvor vi har hatt undersøkelser og kåringer. Dette er noe vi kommer til å fortsette med.

Anbefaler alle å installere denne og invitere flere til å gjøre det samme. Etterhvert skal vi klare å putte inn flere ting som alle vil sette pris på. Kom gjerne med tilbakemeldinger på APPen om det er ting som er bra eller dårlig eller som rett og slett mangler.

Denne mobil APPen vil også benyttes internt i klubben. Den har en egen administrativ del som gjør at man kan ha kommunikasjon mellom lag, trenere, spillere, lagleder og styre. I tillegg har supportere en flott mulighet for å kontakte hverandre.

Oppfordrer alle om å klikke på de få reklamene som dukker opp (maks 2 pr dag), da dette vil gi klubben noen ører i inntekt.

For Android

 

 

For IOS

 

 

Til eventuelle annonsører som vil kjøpe reklame i APP’en, ta kontakt med paal@kolstad-handball.no.

Med vennlig hilsen

Kolstad Håndball