Hjemmekamp mot Kolbotn på søndag – Kolstad

Hjemmekamp mot Kolbotn på søndag

Førstkommende søndag er det klart for ny hjemmekamp i Husebyhallen kl. 16.00 mot Kolbotn. Bortelaget har vist gryende form i det siste, og har vunnet 4 av de siste 7 kampene sine, samtidig som de har hatt knepne tap mot Follo, Sandefjord og Viking. Med andre ord er det en tøff oppgave som venter oss, til tross for at Kolbotn er et av lagene som kjemper for å unngå nedrykk. Det er ofte de lagene som det er vanskeligst å møte mot slutten av sesongen.

 

For Kolstad sin del handler det å reise kjerringa etter den variable kampen borte mot Sandnes. Laget ligger fortsatt godt an på tabellen, og vi håper guttene er topp motivert i en kampene som kommer mot antatt enklere motstand. Det ser ut til at troppen begynner å bli tilnærmet skadefri, med unntak av noe smårusk. Det blir spennende å se om det blir full fres igjen på søndag. Vi håper publikum kjenner sin besøkelsestid, og kommer for å støtte Kristoffer Østmo (bildet) og resten gutta i de viktige kampene som gjenstår.