Lasse Balstad tar to nye år i Kolstadtrøya – Kolstad

Lasse Balstad tar to nye år i Kolstadtrøya

Lasse Balstad er etterhvert blitt en av veteranene i Kolstadtrøya. Lasse er Tillergutt, og har spilt sine yngre år der. Tidlig så vi talentet til Lasse, og han har mer eller mindre vært fast inventar på A-laget helt siden han debuterte som 16-åring i 2. divisjon. Nå i en alder av 21 år, så er han den gjenværende spilleren som har vært lengst i Kolstad Håndball, til tross for at han nettopp har fylt 21 år. Lasse har imponert alle med sitt solide forsvarsspill helt siden han var 16 år, men de siste årene har vi også sett hva Lasse kan bidra med fremover på banen. Derfor var det også fullt fortjent at han ble tatt ut på A-landslagssamling tidligere i år. Vi tror Lasse har en stor internasjonal karriere foran seg, og er veldig glad for at han i alle fall tar 2 nye år i Kolstadtrøya før han evt. tar steget ut til det store utland.