Mishels Liaba re-signerer fram til 2017 – Kolstad

Mishels Liaba re-signerer fram til 2017

Mishels Liaba var en av de mest spennende signeringene vi gjorde i sommer. Vi visste at gutten fra Elverum hadde vanvittig stort potensiale, noe han sikkert har fått gjennom gode gener fra sin far, den russiske målvaktskjempen Alexander Liaba. Den høyvokste gutten har sklidd godt inn i laget både sportslig og sosialt, og det tok ikke lang tid før Mishels tok på seg Kolstad drakta, til han var med på sin første rekruttlandslagssamling. Mishels har et voldsomt skudd, og veldig godt blikk for spillet. I tillegg har han vist seg som en av våre beste forsvarsspillere. Litt synd både for Mishels og laget at han brakk tommelen borte mot Kristiansund i høst, men nå ser det ut til at han er spilleklar igjen. Mishels har trent veldig godt gjennom skadeperioden, så vi tror han skal være opp på godt, gammelt nivå igjen ganske fort. Vi ser fram til å se Mishels utvikle seg videre de nærmeste 2 årene i Kolstad, og tror at dette er mann både Kolstad og Norge skal få nyte godt av i tiden som kommer.