Kolstad vinner over Kolbotn – Kolstad

Kolstad vinner over Kolbotn

Søndag kveld møtte vi Kolbotn hjemme i Husebyhallen til dyst. Bortelaget var før kampen på deseprat poengjakt, for å berge plassen i 1. divisjon, mens hjemmelaget vil øke forspranget sitt i toppen av tabellen. Det var likevel lite som tydet på at det var topp mot bunn i starten av kampen. Kolbotn tok initiativet fra start, og gik opp i ledelsen gang etter gang de første 10 minuttene. Men like for som Kolbotn scoret, som sprang Kolstad inn mål den andre veien. Stilling var 6-6 etter 10 minutter. Etter hvert river Kolstad til seg føringen i kampen, anført av en strålende opplagt Truls Fjeseth (bildet). Men svakt forsvarsspill gjør at Kolbotn henger med til pause, og lagene går i garderoben på stillingen 16-14 til rødtrøyene.

I andre omgang setter Kolstad standarden fra start. Forsvaret er flinkere til å stå på arm, og blokkere skuddene til Kolbotn. Da får vi også flere målvaktsredninger som vi får omgjort til kontramål. Vi vinner de første 10 minuttene av 2. omgang med 7-0, og kampen er i realiteten avgjort. Resten av kampen eksperimenterer vi med forskjellige oppstillinger framover, og roter tidvis både litt framover og bakover. Seieren er likevel aldri truet, og vi vinner til slutt 32-24. Nevnte Fjeseth blir kåret til banens beste, men også honnør til Håkon Følstad som spilte opp Truls gang etter gang.

Neste hjemmekamp er i Trondheim Spektrum onsdag 18. februar. Da spiller vi kl. 19.30, mens Byåsen spiller 18.00. Det er felles inngangsbillett.