Kolstad overlegne mot tabelljumbo Herkules – Kolstad

Kolstad overlegne mot tabelljumbo Herkules

Det ble tidlig i kampen tydelig at dette var en kamp mellom topp og bunn i 1. divisjon. Kolstad gikk raskt opp i en 3-0 ledelse, ved hjelp av solid målvaktsspill av Goran Rajkovic. Herkules får inn et par mål bak nevnte Rajkovic, men så setter Kolstad fart igjen, og 10 minutter ut i kampen leder vi 10-5. Samtidig får Mishels Liaba rødt kort av dommeren, og må se resten av kampen fra tribunen. Dette ser ikke ut til å ha nevneverdig effekt på resten av laget. Vi fortsetter det solide forsvarsspillet, og kantene våre løper over Herkules til tider. Til pause er stillingen hele 20-9.

Vi starter andre omgang noe bedagelig, og lar Herkules føre an fra start etter hvilen. Men det tar ikke lang tid før Kolstad maskineriet er i gang igjen, og Herkules blir tidvis rundspilt av et solid Kolstad lag. I løpet av kampen tegner samtlige 12 utespillere seg på målprotokollen, og vi vinner til slutt 36-21. Toppscorere for Kolstad blir begge våre venstrekanter. Adrian Aalberg og Daniel Brandmo scorer 5 mål hver.

Nå ser vi fram mot dobbelkamp i Trondheim Spektrum på onsdag.