Kolstad slo Kristiansund i Trondheim Spektrum – Kolstad

Kolstad slo Kristiansund i Trondheim Spektrum

Onsdag kveld spilte Kolstad mot Kristiansund i Trondheim Spektrum, i et samarrangement med Byåsen Elite. Kristiansund scoret det første målet i kampen, men Kolstad tok grep om kampen og anført av kaptein Kristoffer Østmo ledet hjemmelaget 6-2 etter knappe ti minutter. Kristiansund som spilte for å beholde plassen i 1. divisjon ga seg ikke så lett, og de henger på gjennom resten av 1. omgangen. Lagene går til pause på stillingen 13-10 til Kolstad.

I andre omgang viser Kolstad at det er forskjell på topp og bunn i 1. divisjon. Vi setter forsvaret fra start og vinner 5-0 de første 4 minuttene i 2. omgang. På det tidspunktet er kampen mer eller mindre avgjort. Kristiansund reduserer et par ganger, før Kolstad setter inn et nytt nådestøt. Midtveis i omgangen er vi foran med 24-12, og resten av kampen blir en parademarsj for seiersvante trøndere. Vi vinner til slutt 28-15, og tar et nytt steg mot eliteserien.

Truls Moe Fjeseth blir toppscorer med sine 7 mål, og blir også kåret til Kolstads beste spiller.