Opprykksfest og publikumsrekord? – Kolstad

Opprykksfest og publikumsrekord?

Kolstads herrelag har gjort en fantastisk sesong så langt, og vil rykke opp til eliteserien hvis de vinner en av de siste 4 kampene sine. Neste hjemmekamp er søndag 8. mars kl. 18.00 hjemme mot Follo, som også er med i opprykkskampen. Kampen skulle opprinnelig bli spilt i Husebyhallen, men vi har valgt å flytte den til Trondheim Spektrum for at flest mulig tilskuere skal få oppleve denne festen. Vi har ennå ikke gitt opp håpet om å ta publikumsrekorden i 1. divisjon fra Bodø, som ligger på 2811 tilskuere. Derfor har BDO, som er kampsponsor til Kolstad-Follo, bestemt at de betaler kampbillettene til alle barn under 16 år. Det betyr at alle elever i barne- og ungdomsskolen (også de som har fylt 16 år) slipper inn gratis, samt de som er enda yngre selvsagt. Vi håper det blir stinn brakke og topp stemning i hallen!

 

Foto: Robert Magnussen