Kolstad klare for eliteserien – Kolstad

Kolstad klare for eliteserien

Kampen starter jevnt og tøft, og stillingen er 5-5 etter ti minutter.  Goran Rajkovic står godt i Kolstad målet, men bortelaget sliter med å sette forsvarsspillet i starten. Framover ser vi mange fine kombinasjoner og kommer til mange store målsjanser, men sliter med å få ballen forbi en opplagt Simen Hansen i Sandefjord målet. Sakte men sikkert får vi satt forsvaret og drar litt ifra. Etter spilte 20 minutter hamrer Mishels Liaba inn 7-9, og Sandefjord velger å ta time-out. De siste 10 minuttene knapper Sandefjord innpå, og stillingen til pause er 9-10 til Kolstad. Verdt å nevne at Kolstad brenner hele 5 straffekast i 1. Omgang, mot en meget god Sandefjord målvakt.

I andre omgang er det et heltent hjemmelag som kommer ut på banen, og tar kommandoen fra start. Kolstad sliter med å få tak på Sandefjords bakspillere, og 8 minutter ut i omgangen leder Sandefjord 16-15.  Men Kolstad har ingen planer om å la Sandefjord dra i fra, og anført av Petur Palsson på strek henger vi oss på i kampen.  Midtveis i omgang leder Sandefjord 18-16, og Kolstad tar time-out for å få skikke på forsvaret.  Etter time-out kommer vi oss fortsatt til store målsjanser, og blir gang etter gang stoppet på ureglementert vis. Men det hjelper lite all den tid vi ikke klarer å sette straffekastene i mål. Mot slutten av kampen får vi samlet oss i forsvar, og Kristoffer Østmo utligner til 20-20 med 5 minutter igjen av kampen. De siste minuttene blir uhyre spennende, og Kolstad vinner 23-22 etter at Sandefjord bommer på straffekast i siste sekund. Dermed er opprykket et faktum!

Vi gratulerer spillere, trenere, ledere, frivillige, sponsorer og alle andre rundt klubben!