Spiller for opprykk – Kolstad

Spiller for opprykk

I dag spiller våre gutter borte mot den tidligere håndballstormakten Sandefjord. Hjemmelaget var i mange år Norges beste herrelag i håndball, og er en klubb med stolte tradisjoner. De har fortsatt ambisjoner om å komme tilbake til gamle høyder, og var blant favorittene til opprykk foran denne sesongen. De har imidlertid opplevd en liten formsvikt etter jul, pga skader og at deres viktigste spiller, Khaled Chentout, var på VM i Qatar i januar. De har likevel en teoretisk mulighet til å rykke opp, og vil nok veldig gjerne sette på plass serieleder Kolstad.
Våre gutter har lagt bak seg en imponerende sesong med 16 seire på 18 kamper. Nå trenger de kun 2 poeng for å sikre opprykket til eliteserien. Vi håper disse poengene kommer allerede i kampen mot Sandefjord.
Kampstart er kl. 17.00 i Jotunhallen, og dere kan følge kampen både på facebook og via streaming.