Adrian Aalberg forlenger med Kolstad Håndball – Kolstad

Adrian Aalberg forlenger med Kolstad Håndball

En av våre viktigste spillere de siste årene har valgt å forlenge sin kontrakt med Kolstad Håndball. Adrian Aalberg er en av Norges mest lovende venstrekanter, og var inn på rekruttlandslaget allerede for et par år siden. Da fikk han klar beskjed om at han burde spille eliteserie, hvis han fortsatt skulle være aktuell for landslaget. Til tross for det så tok Adrian et valg om å fortsette sin utvikling i Kolstad, fordi han hadde tro på den jobben vi gjør. Nå har både Kolstad og Adrian fått belønning i form av opprykk til eliteserien, og fornyet tillit av landslagsledelsen for Adrian sin del. Vi er utrolig glade for at Adrian har valgt å skrive ny kontrakt med Kolstad som strekker seg ut sesongen 2016/2017.