Opprykksfest da Kolstad vant i Fort Huseby – Kolstad

Opprykksfest da Kolstad vant i Fort Huseby

Kolstad vant 33-29 hjemme mot Fjellhammer etter å ha ledet 19-14 til pause. Kampen var startet forrykende med en flott flyver av Kolstad allerede i det første angrepet. Vi tar tidlig kontroll over kampen, og leder gjennom hele 1. omgangen. Det kunne se ut til at guttene var mer motivert for å score mål denne kampen, enn å spille forsvar, men det var greit på en slik festaften. Spesielt så lenge vi scoret flere mål enn vi slapp inn. Stillingen var 19-14 til pause.

Andre omgang fortsatte som første omgang, med mye hawaii-håndball. Mange gode prestasjoner både individuelt og kollektivt framover på banen, mens vi er litt halvslappe i forsvar. Til tross for nonchalant forsvarsspill så stod Mats Wæraas en god kamp i mål, og ble fortjent kåret til banens beste spiller. Ellers er det mange på laget som gjør en fin figur i dag, og vi viser at vi har mange dyktige og talentfulle håndballspillere. Litt vemodig at vi når ta farvel med 3 bærebjelker i laget. Odin Sundland, Lars Nordberg og Kristian Fredriksen Eide mottok blomster av styreleder Eivind Johnsen før kampen, som takk for lang og tro tjeneste! Blomstene var for øvrig levert av Rema 100o Saupstad, som er en av våre lokale støttespillere.

Nå ser vi fram til neste sesong. Da håper vi alle tilhengere fra både nær og fjern kommer nedover til Trondheim Spektrum, for å følge guttenes reise mot Norgestoppen i håndball. Tusen takk for en fantastisk sesong!