Sponsorforum hos TrønderEnergi – Kolstad

Sponsorforum hos TrønderEnergi

I går hadde Kolstad Håndball nytt sponsorforum hos TrønderEnergi på Lerkendal. I deres flotte lokaler fortalte Eli Flakne litt om kjerneaktiviteten til TrønderEnergi, samt det fantastiske bidraget de gir til trøndersk idrett både på topp og bredde. Ingen tvil om at TrønderEnergi er en helt avgjørende faktor i trøndersk idrett, og det er viktig at vi i idretten støtter opp under og velger en strømleverandør som ønsker gi noe tilbake til Sør-Trøndelag.

 

Under sponsorforumet hadde daglig leder i Kolstad Håndball, Jostein Sivertsen, en oppsummering av sesongen 2014/2015. Norges Håndballforbund fortalte litt om sine tanker rundt det å få fram et trøndersk topplag på herresiden, og hvordan de kan bidra til dette. Nevnte Sivertsen fortalte også litt om planer for neste sesong, og avslutningsvis intervjuet vi Lasse Balstad, som har blitt norsk landslagsspiller og en bærebjelke i Kolstad laget.

 

Vi takker for godt oppmøte, og ser fram til å videreføre dialogen med alle våre samarbeidspartnere i løpet av våren.

 

Bilde av Eli Flakne