Sterk seier borte mot Viking – Kolstad

Sterk seier borte mot Viking

Det er hjemmelaget Viking som tar føringen fra start i søndagens toppoppgjør i 1. divisjon. Kolstad faller tidlig bakpå, og ligger på det meste bak med 9-4. Vi henter oss etterhvert inn i kampen igjen, blant annet ved flere viktige scoringer fra Adrian Aalberg, som også blir Kolstads toppscorer for dagen med sine 6 mål. Til pause ligger vi likevel under med 16-13, og har behov for å samle troppene i pausen.

I starten av andre omgang svinger kampen litt fram og tilbake, men så får vi omsider satt forsvaret, og får løpt kontra på Viking. Vi holder nullen bakover i 13 minutter sammenehengende i andre omgang, og det fører oss opp i ledelsen. Viking prøver å henge seg på mot slutten av kampen, men Kolstad holder de på en armlengdes avstand, anført av den gamle Viking rekka med Kristoffer Østmo, Thor Magnus Five og Håkon Følstad. Det var vel en takk for sist for den tidligere Sverresborg-trioen, og Kolstad vinner til slutt 28-25. Med de sikrer de også seriemesterskapet i 1. divisjon, og kan se fram mot en sjarmøretappe hjemme mot Fjellhammer neste søndag. Da håper vi alle Kolstad-tilhengere sender sin besøkelsestid, og møter opp i Fort Huseby en siste gang for å hedre våre gutter for en fantastisk sesong!