Truls Fjeseth klar for 2 nye år i Kolstad drakta – Kolstad

Truls Fjeseth klar for 2 nye år i Kolstad drakta

Truls Fjeseth har signert en ny kontrakt med rødtrøyene som gjør han til Kolstad spiller fram sommeren 2017. Truls har vært en av bærebjelkene i dette Kolstad laget, og var med allerede første gang Kolstad var opp i 1. divisjon for snart 8 år siden. Han har siden vært noen sesonger i Elverum, og noen måneder i Strindheim, før han fant veien tilbake til Kolstad. I år har Truls vært Kolstads suverene toppscorer med sine 129 mål, hvorav 42 av målene er kommet på straffekast. For dette har han blitt belønnet med flere rekruttlandslagssamlinger, og han er tett oppunder de aller beste høyrekantene på landslaget. Vi er glad for at Truls vil være med på den reisen vi nå skal begi oss ut på, og er sikker på at han vil fortsette den gode utviklingen i Kolstad-drakta. Nå skal han i tillegg til å spille håndball, jobbe fulltid hos vår generalsponsor DNB. Vi ønsker han lykke til på begge fronter!