Oppstart av ny målvakt- og linjeskole – Kolstad

Oppstart av ny målvakt- og linjeskole

Torsdag 16. april er det oppstart på ny målvakt- og linjeskole. Dette har vist seg som et svært populært tilbud til spillere fra 12 til 16 år. Vi ser at både målvakter og linjespillere ofte blir avglemt i treningshverdagen til de enkelte klubben, og har derfor godt utbytte av spesfikk trening en gang i uka med instruktører fra Kolstad Håndball og Byåsen Elite. Ansvarlig for målvaktskolen er Goran Rajkovic, som er mangeårig elitespiller fra Kroatia, med den høyeste trenerutdanningen i Kroatia. Mens Petur Palsson fra Island leder linjeskolen. Han har blant annet erfaring fra dansk eliteserie og champions league. Vi oppfordrer trenere til å bli med å se på øktene, slik at de kan ta med seg noen gode tips tilbake til sine egne treninger. Trykk her for mer info og påmelding.

 

Påmeldingsfrist er fredag 10. april