Kolstad signerer ny strekspiller med fortid i Elverum – Kolstad

Kolstad signerer ny strekspiller med fortid i Elverum

Nylig signerte Kolstad Ole Henrik Øverby fra Elverum. Ole Henrik er regnet som en av Norges største strektalenter, og har veldig gode fysiske forutsetninger med sine 197 cm og 108 kg. Eliteserielagene skale få merke at det skal bli vanskelig å skubbe seg på 19-åringen som opprinnelig kommer fra Grue, men som har spilt for Haugaland den siste sesongen. Vi setter for øvrig stor pris på at Haugaland har vært medgjørlige og har frigitt Ole Henrik fra sin 2 års kontrakt med dem. Ole Henrik er som nevnt et kjempetalent som vi tror skal utfylle Petur Palsson veldig godt. Samtidig skal vi huske at kjempen fra Hedemarkens skoger bare er 19 år, og vi skal ikke forvente at han leverer fra dag 1. Men vi har stor tro på at den unge rekruttlandslagspilleren skal ta nye steg i Kolstad, og bite godt fra seg i sin første sesong i eliteserien. Vi ønsker Ole Henrik velkommen til klubben, og gleder oss til å se han i aksjon.