Mats Wæraas har skrevet ny kontrakt med Kolstad Håndball – Kolstad

Mats Wæraas har skrevet ny kontrakt med Kolstad Håndball

Mats Wæraas skrev nylig under en ny kontrakt med Kolstad Håndball som strekker seg til sommeren 2016. Klubben er glad for å ha fått på plass en viktig brikke foran kommende sesong. Mats går nå inn i sin 5. sesong som Kolstad spiller, etter at han returnerte fra Elverum sesongen 2011/2012. Han har også tidligere to sesonger bak seg som målvakt i Kolstad forrige gang klubben var oppe i 1. divisjon. Dessverre har Mats slitt litt med skader de siste årene, og mistet blant annet hele forrige sesong pga dette. Men han har hatt en jevn og fin formstigning i sesongen 2014/2015, og ble blant annet kåret til banens beste i siste kampen mot Fjellhammer. Vi håper Mats fortsetter den fine utviklingen kommende sesong, og både håper og tror at han blir en viktig del av målvaktsteamet vårt.