Mats Wæraas har skrevet ny kontrakt med Kolstad Håndball

Mats Wæraas skrev nylig under en ny kontrakt med Kolstad Håndball som strekker seg til sommeren 2016. Klubben er glad for å ha fått på plass en viktig brikke foran kommende sesong. Mats går nå inn i sin 5. sesong som Kolstad spiller, etter at han returnerte fra Elverum sesongen 2011/2012. Han har også tidligere to sesonger bak seg som målvakt i Kolstad forrige gang klubben var oppe i 1. divisjon. Dessverre har Mats slitt litt med skader de siste årene, og mistet blant annet hele forrige sesong pga dette. Men han har hatt en jevn og fin formstigning i sesongen 2014/2015, og ble blant annet kåret til banens beste i siste kampen mot Fjellhammer. Vi håper Mats fortsetter den fine utviklingen kommende sesong, og både håper og tror at han blir en viktig del av målvaktsteamet vårt.