Sturle Erland kommer til Trondheim – Kolstad

Sturle Erland kommer til Trondheim

Som regel er det knallhardt arbeid å sikre seg gode spillere, og det kan ofte bli en langvarig prosess å komme i mål med en avtale. Men en gang i blant så får man det servert på gullfat, og vi må vel si at dette var en av disse gangene. For en drøy uke siden gikk det rykter på Facebook om at Sturle Erland, kjempetalent fra Stavanger, sjekket mulighetene for leilighet i Trondheim. Vi kontaktet han umiddelbart, og derifra til vi fikk signert han tok det bare noen dager. Sturle scoret 78 mål i eliteserien som 19-åring, før han dro til dansk eliteserie og TMS Ringsted. Der har hat stort sett vært førstevalg, og gjort en veldig god figur. Men dessverre ble oppholdet preget av en del skader. Nå er imidlertid Sturle frisk og rask, og klar for å trøkke til i eliteserien med Kolstad. Sturle er for øvrig sønn av Rune Erland, som er en bauta i norsk håndball med sine 129 landskamper og 474 landslagsmål. I tillegg var far toppscorer i eliteserien i to sesonger, før han ble Tyskland og ble seriemester der også. Det er tydelig å se at de gode håndballgenene går i arv, for Sturle har voldsom fysikk, og nese for spillet. Vi håper at han skal skli godt inn i gruppa vår, og være en viktig bidragsyter allerede til høsten.