Gode tilbakemeldinger på DNB Trondheim Håndballcup – Kolstad

Gode tilbakemeldinger på DNB Trondheim Håndballcup

Fredag 24. april tom. søndag 26. april arrangerte vi DNB Trondheim Håndballcup i Trondheim Spektrum. Vi hadde 162 deltakende lag, og det var stort sett topp stemning fra start til slutt. I tillegg til håndballkampene hadde vi Cupaktiviteter fra Arena Trondheim i E-hallene, lagbilder fra TiTT Melhuus, Stand og konkurranser med gavekort fra Trondheim Torg, premieutdeling for de yngste lagene, og Teen Party hos Arena Trondheim på Lade. Vi har stort sett fått bare positive tilbakemeldinger etter cupen, og gleder oss til neste år allerede!

 

Neste år blir cupen fra fredag 29. april tom søndag 1. mai. Påmeldingen åpner til høsten, så det er bare å holde av datoene allerede. Da skal vi ha nesten dobbelt så mange lag, og enda flere cupaktiviteter!