Martin Tangvik signerer ny kontrakt med Kolstad – Kolstad

Martin Tangvik signerer ny kontrakt med Kolstad

Yngstemann i troppen signert i dag en ny 1 + 1 års kontrakt med Kolstad, og uttrykker at han ser fram til å ta nye steg i Kolstad drakta kommende sesong. Martin Tangvik kom fra Charlottenlund høsten 2014, og har allerede rukket å markert seg de gangene han har fått muligheten på høyrekanten. Til tross for sine 18 år, så har han vært dødelig effektiv de gangene han har fått muligheten til å spille i stede for toppscorer Truls Fjeseth. Sammen utfyller de hverandre godt, og pusher hverandre hver dag på trening.

 

Martin har ytret et ønske om at vi skal signere en spiller som er enda yngre enn han kommende sesong, slik at han slipper å bære bagene til guttene enda en sesong. Vi får se om han får det ønske innfridd i løpet av denne våren.