Kolstad har signert lovende strekspiller fra Lundamo – Kolstad

Kolstad har signert lovende strekspiller fra Lundamo

Vi har den siste tiden jobbet med å få spikret de siste bitene til spillerstallen for kommende sesong. For oss har det vært viktig å få på plass 3 strekspillere i A-stallen, slik at vi ikke blir så sårbare for skader, som vi har vært i årets sesong. Derfor er det veldig gledelig at kraftpluggen Tom Kåre Svegård Nikolaisen, som kommer fra Lundamo, har sagt at han ønsker å spille i Kolstad kommende sesong. Tom Kåre kommer fra spill i 2. divisjon for Klæbu, og har vist seg som en tøff spiller med veldig gode fysiske forutsetninger. De som kjenner Tom Kåre vet at han har store ambisjoner som håndballspiller, og at han vet hva som kreves for å være med i toppen. Hans gode holdninger og treningsiver, samt hans talent som strekspiller, gjør at han blir en spennende spiller for Kolstad i årene framover. Med Petur Palsson, Ole Henrik Øverby og Tom Kåre Nikolaisen på plass, så har vi fått på plass en slagkraftig strektrio. Vi tror de vil lære mye av hverandre, og at de vil bli vanskelig å skubbe seg på for motstanderne.