Den siste brikken er på plass – Kolstad

Den siste brikken er på plass

I dag signerte Ronald Putans en 1 + 1 kontrakt med Kolstad Håndball. 23 år gamle Ronald har tross sine unge alder allerede opparbeidet seg mye rutine gjennom 5 år i eliteserien. Ronald har alltid vært ansett som et stort talent, og har hatt en av verdens beste læremestere i sin far, Valery Putans. Høsten 2012 debuterte Ronald Putans på A-landslaget foran flere tusen tilskuere i Stjørdalshallen mot Tyrkia. Det endte med seier og landslagsmål for Ronald. Men i etterkant av debuten så har Ronald dessverre slitt med en del skader, og har ikke fått vært med for fullt de siste årene. Nå er han på bedringens vei, og vi håper han skal bli spilleklar rundt oktober. Vi ønsker han lykke til med opptreningen, og gleder oss til å se han på banen kommende sesong.

Med signeringen av Ronald anser vi spillerstallen vår som komplett foran kommende sesong. Det kan selvsagt dukke opp noen andre spennende spillere, men utgangspunktet er at vi er godt fornøyd med årets spillerstall, og tror guttene vil slå godt i fra seg i deres første år i eliteserien.