Kolstad Håndball har skrevet ny partneravtale med Tiller Håndball – Kolstad

Kolstad Håndball har skrevet ny partneravtale med Tiller Håndball

For noen uker siden skrev Kolstad Håndball en ny partneravtale med Tiller Håndball som gjør at Tillers unge og talentfulle spillere kan hospitere på A-laget til Kolstad. Samtidig kan spillere i A-stallen til Kolstad få muligheten til å få spilletid i 2. divisjon, hvis de ikke får tilstrekkelig med spilletid i eliteserien for Kolstad. Dette samarbeidet ble opprettet på våren i 2010, og har vært en ubetinget suksesshistorie for begge klubbene. Tiller har nå et herrelag som ligger i toppen av 2. divisjon, mens Kolstad-spillerne har fått viktig matchtrening på 2. divisjonsnivå. I tillegg har Tiller oppfostret spillere som holder et meget høyt nivå. Vi kan nevne Lasse Indergård Balstad (bildet t. v.) som nå er inne på A-landslaget, og Daniel Knudsen Brandmo (bildet t. h.) som er på juniorlandslaget. Begge er aktuelle for Junior-VM i Brasil i slutten av Juli. Verdt å nevne at begge har gode håndballgener, som sønn av henholdvis Nina Indergård og Kari Knudsen.

 

Nytt av året er at vi prøver tilsvarende samarbeidsmodell på damesiden. Kolstad har nå tegnet en partneravtale som gjør at lovende jentespillere i Tiller kan spille for damelaget til Kolstad i 2. divisjon. Verdt å merke seg at damelaget vårt verken har ambisjoner om elitespill eller 1. divisjon, men skal gi et godt tilbud til unge spillere som ønsker å prøve seg i 2. divisjon. De som har ferdigheter og ambisjoner som går utover 2. divisjon må på ett eller annet tidspunkt melde overgang til Byåsen Elite, eller andre klubber som satser tøft på damesiden. Vi håper samarbeidet på damesiden også skal bli en suksess for begge klubbene.