To Kolstad spillere på A-landslagssamling – Kolstad

To Kolstad spillere på A-landslagssamling

Lasse Balstad og Adrian Aalberg er tatt ut til landskamper mot Tyrkia og Nederland.

I dag ble uttaket til EM-kvalifiseringskampene til Tyrkia og Nederland klart, og det var gledelig å se både Lasse Balstad og Adrian Aalberg (bildet) står på listen over de utvalgte. Begge har imponert stort for Kolstad denne sesongen, og derigjennom gjort seg fortjent til å prøve seg på landslaget.

 

Norge har stilt seg i en god posisjon ift. å kvalifsere seg til EM gjennom å ha vunnet kamper mot Tyrkia, Nederland og Kroatia. Hvis de fortsetter den gode trenden i de neste to kampene, så er det mest klart for EM i Polen i januar. De to beste lagene i gruppa er direkte kvalifisert. Vi gratulerer begge guttene med landslagsuttaket, og ønsker dem lykke til.

 

Dere kan se hele uttaket her.