Kolstadgutta klare for BDO-mila 2015 – Kolstad

Kolstadgutta klare for BDO-mila 2015

Gutta våre skal løpe BDO-Mila på torsdag 21. mai sammen med over 1300 andre deltakere.

I likhet med fjoråret så har vi valgt å legge torsdagens treningsøkt til BDO-mila på Festningen. BDO er en av våre viktigste samarbeidspartnere, og står for mange av de samme verdiene som oss. Løpet arrangeres i samarbeid med BDO, Sverresborg og Selsbakk Idrettsforening, samt Norges Skiforbund, som også er samarbeidspartner til BDO. Det vil komme mange profilerte langrennsløpere på BDO-mila, men den største attraksjonen blir selvsagt våre egne elitespillere fra Kolstad Håndball 🙂

 

Arrangementet er dessverre fulltegnet, men for de som ikke rakk å melde seg på i år, så er det nye muligheter neste år. Samtidig så er det selvsagt anledning til å være med som tilskuer, og få ta del i opplevelsene. Noen av spillerne fra Kolstad skal blant annet ha håndballkonkurranser fra kl. 16.30 til 17.30 på Festningen. Der kan dere bli bedre kjent med spillerne våre. Vi gleder oss til å se dere på Festningen på torsdag!

 

Under er litt praktisk info om dagen.

 

Klasser:

Utfordreren     – 10 km. Du løper på tid og konkurrerer om du vil.
 (Kolstad gutta deltar her)

Mosjon-mila    – 10 km. Du løper/går, konkurrerer mot deg selv.

Mini-mila         – 5 km. Du løper/går, konkurrerer mot deg selv.

Micro-mila       – Ca. 500 m. Barn opp til ca. 8 år.

Program torsdag 21. mai:

16.00 – Registrering/utdeling av startnummer

16.30 – Håndballkonkurranser med Kolstad-spillerne

17.30 – Velkommen og intervju med skigutta

17.45 – Startskudd Micro-Mila

18.15 – Start Mosjon-Mila og Mini-Mila

18.25 – Start Utfordreren m/skigutta

19.45 – Premieutdeling