Kolstad Håndball forlenger samarbeidet med Expoline – Kolstad

Kolstad Håndball forlenger samarbeidet med Expoline

Nylig ble Kolstad Håndball og Expoline enige om en ny og utvidet samarbeidsavtale.

Expoline har etter hvert blitt en av Kolstads mest trofaste samarbeidspartnere, og det tok ikke lang tid før vi klarte å bli enige om en ny samarbeidsavtale for kommende sesong. For oss er det viktig å ha en god samarbeidspartner på levering av profileringsartikler, både for eget bruk og for våre sponsorer. Derfor er vi glade for å fortsette samarbeidet med Expoline som er Norges største og beste leverandør av profileringsartikler. De har bla. levert bannere, beachflagg, roll-ups og gulvfolie til oss denne sesongen. De har nesten levert alle bannere og gulvfolie på bildet ovenfor.

 

Visjonen deres er: Vi hjelper deg å synes!

 

Besøk dem på http://www.expoline.no