Spennende tider – Kolstad

Spennende tider

Vi går mot slutten av mai, og er midt mellom to sesonger. Men likevel er det mye spennende som skjer i klubben. Vi gir dere et lite innblikk i hvor vi står og hva vi jobber med.

Det er mye som skjer i Kolstad Håndball om dagen.. Som de fleste vet så ble sesongen 2014/2015 kronet med et overbevisende opprykk for herrelaget vårt. Dette ble selvsagt feiret på behørig vis, ved hjelp av gavmilde sponsorer. Samtidig så kan verken spillere, trenere eller ledelsen hvile på laurbærene. Målsetningen om å rykke opp i eliteserien var kun et nytt steg på veien til å etablere seg som en norsk toppklubb. Per dags dato har vi ingenting å vise til i eliteserien, og det betyr at vi må jobbe dobbelt så hardt som alle de andre lagene, både på og utenfor banen. Spillerne ble innvilget kun 3 uker ferie før de var i gang igjen med oppkjøringa 15. April. Vanligvis er spillerne litt slitne og lei rett etter sesongen, men guttene våre har alle uttrykt at de er sultne på mer.

 

Dessverre er det noen spillere som valgte å takke for seg etter sesongslutt. Vi ønsker å takke dem igjen… Odin, Kristian og Lars gjorde en fantastisk innsats for Kolstad Håndball, og de vil for alltid være en del av historien til laget. Så har vi fått inn noe nye spillere, som vi er veldig spente på. Ole Henrik Øverby, Sturle Erland, Ronald Putans og unggutten Tom Kåre Svegård Nikolaisen fra Lundamo er alle veldig spennende spillere med stort potensiale. Spillertroppen 2015/2016 består stort sett av unge gutter, som er ivrige på å vise seg fram for det trønderske håndballpublikummet. Og akkurat publikum, det kommer til å bli utrolig viktig nå som vi flytter fra Fort Huseby og ned til Trondheim Spektrum. God stemning og trøkk fra tribunen har vært helt avgjørende for vår suksess. Vi ser at spillerne ofte har blitt løftet fram av et engasjert hjemmepublikum. Derfor kommer vi til å bruke mye ressurser både på markedsføring, og på kampdag, for at vi skal skape ”Norges Beste Håndballopplevelse”. Sesongkortsalget starter tidlig i august, og det vil være mulighet for å sikre seg fast plass der du kan få å oppleve et trøndersk håndballeventyr.

 

Det er mye spennende som skjer rundt klubben for tiden også. Vi både håper og tror at det skal komme inn en del nye sponsorer i løpet av sommeren og høsten, og vi har mange spennende ting på gang både ift. sponsorkonsept og VIP-konsept. Samtidig holder vi på å etablere et eget arbeidsutvalg for herresatsingen vår som kun skal ha fokus på herrelaget. Vi vil komme med mer info om dette, når navnene på de i utvalget blir offentliggjort. Det er også mye som tyder på at vi vil få en meget sterk arrangementskomite i år, anført av øverstkommandant Kristin Eggen. Som dere kanskje har fått med dere, så har vi også satset en del på bli mer aktive på hjemmesiden vår, og etter hvert vil det også bli mye liv på sosiale medier. I sum tror vi at dette vil føre til at vi skal ha meget gode rammebetingelser for at guttene skal få til å prestere optimalt på banen.

 

Vi kommer tilbake med mer info om hva som skjer i klubben senere, og vi håper dere gleder dere like mye til seriestart som vi gjør.

 

Mvh.

Jostein Sivertsen

Daglig Leder, Kolstad Håndball