Få med dere Final 4 fra Lanxess Arena i Köln – Kolstad

Få med dere Final 4 fra Lanxess Arena i Köln

Den ultimate håndballopplevelsen for alle håndballinteresserte!

I helga spilles det Final 4 i Köln, der de 4 beste lagene i herrenes Champions League møtes til semifinaler på lørdag og finaler på søndag for å avgjøre hvem som er verdens beste håndballag. Dette er en fantastisk håndballopplevelse, der man får oppleve verdens beste spillere i en av verdens fineste arenaer. Arrangement er utsolgt mange måneder i forkant av kampene, og 20 000 gale tilskuere står klare for å heie fram sine lag. Selv om dette helst bør oppleves live, så er det selvsagt verdt å få med seg kampene på TV også. Seminfinalene i år består av Barcelona mot Kielce, og Kiel mot Veszprem. Dere kan lese mer om arrangement og sendeplan her.