Øwre-Johnsen AS forlenger samarbeidet – Kolstad

Øwre-Johnsen AS forlenger samarbeidet

Er den mest lojale sponsoren vår, som har vært med siden 2008. Har nettopp skrevet en ny Fundamental Avtale som strekker seg 2 år fram i tid.

I går skrev Arne Øwre-Johnsen under en ny samarbeidsavtale som gjør dem til en del av Fundamentet også de to neste årene. Arne er daglig leder i Øwre-Johnsen AS, som ligger på Flatåsen. Øwre-Johnsen AS er vår mest lojale sponsor, og har vært med nesten helt siden oppstarten av herrelaget. De er nå inn i sitt syvende år som sponsor for Kolstad Håndball, og har vært en viktig bidragsyter for at vi skal nå våre målsetninger både på topp og bredde. Vi gleder oss til to nye år på samme lag, og ser fram til å fortsette det gode samarbeidet. Under kan dere lese litt om hva de gjør, som er hentet fra hjemmesiden deres.

 

Øwre-Johnsen as har levert maskin-tekniske løsninger i over 60 år og fremstår i dag med høy kompetanse på de produktområder vi arbeider i. Vi leverer ikke bare produkter, men også den kompetansen vi har på ulike fag. Dette gjør oss i stand til å levere komplette løsninger for drift av f. eks. pumper, sammen med tilhørende automatikk og elektro. En bedre tilpasset og rimeligere løsning enn om man kjøper fagene hver for seg.