Landslagsbesøk på Kolstad-trening – Kolstad

Landslagsbesøk på Kolstad-trening

I helga hadde vi besøk av Ole Martin Viken og Zeljko Tomac fra landslagsledelsen.

På fredag og lørdag fikk vi besøk av herrelandslagets fysiske trener, Ole Martin Viken, og Zeljko Tomac som er assistenttrener på herrelandslaget. Kolstad har etter hvert fått mange gutter som er aktuelle for landslag, og det betyr at landslagsledelsen ønsker å ha tett oppfølging av våre spillere. Vi hadde først en fysisk økt i Husebyhallen på fredag, før vi kjørte en fysisk økt på 3T Rosten etterpå. Begge øktene ble ledet av Ole Martin Viken, som har en fortid som fysisk trener Kiel, som er regnet for å være verdens beste håndballag. Det at han kommer til Trondheim for å gi guttene våre oppfølging på fysisk trening er selvsagt kjærkommen bistand nå som vi skal opp i Grundigligaen. Dette må sees i sammenheng med det fysisk løpet vi selv har lagt for guttene våre denne sommeren. Ole Martin vil komme på besøk flere ganger, og vi tror at samspillet mellom trenerteamet vårt og Ole Martin Viken, gjør at vi skal være godt rustet til å møte de utfordringene som kommer til høsten.