Noen ord fra kaptein Kristoffer Hosen Østmo – Kolstad

Noen ord fra kaptein Kristoffer Hosen Østmo

Les litt om hva guttene har gjort til å nå i oppkjøringen, og hvordan Kristoffer ser på veien videre.

Da har jeg fått i oppgave å skrive noen ord om hvordan vi ligger an så langt i oppkjøringa og noen tanker for neste sesong.

Jeg vil starte med å si at vi nå er inne i de tre siste ukene før vi tar en måned sommerferie. Vi har trent godt og tungt i en lengre periode nå. Denne perioden inneholder mye fysisk trening i tillegg til trening med ball. Både felles fysisk og fysisk på egenhånd. Vi begynte forrige uke med bakkeløp i Estenstadmarka, noe som ikke er en personlig favoritt for min del. Vi hadde også i forrige uke besøk av Ole Martin Viken (fysisk trener) som kjørte et par økter. Moro med litt nye impulser innom på trening og spennende med nye fysiske øvelser som ikke så mange av oss har vært borti tidligere.

Stemningen i gruppa er god, alle kommer på trening og gir alt de har, noe som også må til om vi skal hevde oss i neste års Grundigliga. Vi har ikke rukket å satt oss noen målsettinger i fellesskap enda, men jeg er helt sikker på at Kolstad ikke skal bli noen kasteball til høsten. Vi har allerede vist oss mot eliteseriemotstand i både oppkjøring og cup de siste par årene, noe som beviser at på vårt beste så kan vi være fullt på høyde med toppen av Grundigligaen.

Jeg gleder meg veldig til kampene starter opp igjen og jeg vet resten av gutta også ser veldig frem mot seriestart. Det blir spennende å se hvor raskt vi klarer å tilpasse oss livet i den øverste divisjonen, jeg tipper det går raskt. Og jeg håper Trondheimspublikummet kommer og støtter oss i Nidarø som de har vært så fantastisk gode på i Huseby.

  • Kristoffer Hosen Østmo