Ny samarbeidsavtale med Trondheim Torg – Kolstad

Ny samarbeidsavtale med Trondheim Torg

Trondheim Torg har lyst til å være med videre på reisen mot eliteserien.

En våre viktigste og mest trofaste samarbeidspartnere, Trondheim Torg, har signert en ny samarbeidsavtale med Kolstad, som gjør dem til hovedsamarbeidspartner også kommende sesong. Trondheim Torg har vært en engasjert og positiv støttespiller som tidlig hadde troen på det prosjektet vi satte i gang for å bli et av Norges beste håndballag. Vi har hatt god dialog underveis i samarbeidet, og gjort mange aktiviteter sammen både på topp og bredde.

 

Neste sesong skal vi ha et enda tettere samarbeid, som blant annet innebærer at vi skal være enda mer synlig på Trondheim Torg før kampene våre. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet!