Medlemsmøter i Norsk Topphåndball – Kolstad

Medlemsmøter i Norsk Topphåndball

To medlemsmøter i Oslo for Norsk Topphåndball i juni.

Som en av de 24 eliteklubbene i Norge, så har Kolstad Håndball blitt invitert inn i Norsk Topphåndball, noe som tilsvarer serieforeningen for eliteklubber både på dame- og herresiden. Det arrangeres jevnlig medlemsmøter i Norsk Topphåndball og både foregående helg, og helga som kommer er det slike medlemsmøter.

 

Sist helg var det snakk om betydningen av våre dyktige på hjemmeside og sosiale medier, og hvordan man kan bruke digital markedsføring både for øke sponsorinntektene og få flere publikum på kampene. Det var innlegg fra blant annet Eyego og SocialCee som er eksperter på dette området, og som er samarbeidspartnere til Norsk Topphåndball.

 

Denne uka skal vi ha nytt møte med primært fokus på arrangement og markedsarbeid. Det skal også diskuteres blant annet sluttspillmodellen, og arbeidet med ny TV-avtale. I tillegg til interessante tema, er det også nyttig å bli kjent med hvordan andre eliteklubber jobber, og dele erfaringer og kompetanse på tvers av klubbene.