Serieåpning 2. september mot Halden Topphåndball – Kolstad

Serieåpning 2. september mot Halden Topphåndball

Kolstad får besøk av Halden i Trondheim Spektrum i sesongens første kamp

Den endelige terminlisten for Grundigligaen 2015/2016 er ikke spikret ennå, men vi kan røpe såpass at dere må huke av i kalenderen for onsdag 2. september kl. 18.30 i Trondheim Spektrum. Da blir det serieåpning mot Halden Topphåndball, forhåpentligvis foran fullsatte tribuner og topp stemning. Halden var nyopprykket i eliteserien forrige sesong, og imponerte mange i sin første sesong. De endte på en fin 6. plass, og blir et lag som vi må regne med også i årets sesong. Deres største profiler er danskene Rasmus Carlsen og Rasmus Bech, samt nyervervelsen Simen Holm som har bøttet inn mål i eliteserien de siste sesongene. Vi håper dere gleder dere like mye som oss!

 

Endelig terminliste publiseres for øvrig fredag 19. juni.