Får Lasse Balstad landslagdebuten mot Nederland? – Kolstad

Får Lasse Balstad landslagdebuten mot Nederland?

Søndag 14. juni kan bli en historisk dag både for Lasse Balstad og Kolstad Håndball

Søndag 14. juni skal det norske herrelandslaget møte Nederland til siste EM kvalifiseringskamp i Trondheim Spektrum. Hallen er for lengst utsolgt, og det bygges opp til en skikkelig håndballfæst! I sentrum av begivenhetene står det flere trøndere.

 

Den største profilen på landslaget for tiden er Sander Sagosen, som spilte i Kolstad så sent som våren 2013. Nå har Sander blitt kåret både til årets norske spiller, og verdens beste unge spiller under 22 år. Dette er selvsagt utrolig moro, og vi har fortsatt en drøm om at Sander skal spille for Kolstad igjen en dag.

 

Tidligere Kolstad-målvakt Lars Eggen Rismark skal også være med på kampen på søndag, og får muligens spilletid. Han spiller for tiden i Fyllingen Bergen, men vi håper også han skal finne veien hjem etter hvert.

 

Laget ledes av trønderske Christian Berge, som har en lang fortid både som toppspiller, og etter hvert blitt en meritert trener. Sammen har han med seg Zeljko Tomac, som også har base i Trondheim.

 

Men likevel så vil alles øyne på søndag være rettet mot vår egen forsvarsbauta, Lasse Balstad. Vi både håper og tror at Lasse kan få debuten sin på søndag foran fullsatte tribuner i Trondheim Spektrum. Det vil i så fall bli en fantastisk opplevelse både for han og Trondheimspublikummet.

 

Dette vil også bli en historisk dag for Kolstad Håndball. Det vil være første gang en av våre spillere representerer det norske landslaget. Tidligere har spillerne våre måtte dra til andre klubber for å bli aktuelle for landslag, men nå skal være egne gutter få vist seg fram på landslaget. Etter hvert vil vi også erfare at våre spillere vil bli attraktive for utenlandske klubber også, det er prisen for suksess. Men det bekymrer oss lite all den tid det gror såpass godt som det gjør i trøndersk herrehåndball.

 

Vi ønsker Norge og Lasse lykke til på søndag!