Kolstad skriver ny samarbeidsavtale med Fagtrykk – Kolstad

Kolstad skriver ny samarbeidsavtale med Fagtrykk

Vår gode samarbeidspartner på trykking har valgt å videreføre samarbeidet

Nylig inngikk Fagtrykk ny samarbeidsavtale med Kolstad Håndball. Fagtrykk har vært en lojal partner på trykksaker i mange år, og har vært proaktiv og løsningsorientert gjennom disse årene. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på våre trykksaker, og således har Fagtrykk blitt en viktig sponsor for oss. De har nye flotte lokaler i Fossegrenda, og har blitt en av de største på trykking i Midt-Norge. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet!

 

Vi har vært inn på hjemmesiden til Fagtrykk, og under kan dere lese litt om dem.

Fokus på gode løsninger, høy kvalitet og leveringsdyktighet har alltid vært viktig for oss. Vi tar i bruk ny teknologi, nye kanaler og ny kompetanse, og tilbyr våre kunder det de forventer – og trenger – fra en grafisk bedrift i dag. Vi tar hånd om både store og små oppdrag.

Med teft for gode kreative og praktiske løsninger, er vi et kompetent nettverk med høy grad av faglig kunnskap. Produktive og tekniske ferdigheter i et aktivt fagmiljø skaper et godt miljø for deg som kunde, og for oss som jobber her.

KTI på 89 poeng. Det ble resultatet fra vår siste kundetilfredsundersøkelse. Det gir oss ekstra motivasjon for å ta vare på, og fortsatt utvikle gode produkter og tjenester.

Fagtrykk – preget av gode løsninger