Lasse fikk sjansen mot Nederland – Kolstad

Lasse fikk sjansen mot Nederland

Gjorde en solid innsats i forsvar da Norge vant 38-24 over Nederland

Første Kolstadspiller på landslaget ble Lasse Balstad da han entret Trondheim Spektrum foran 3151 elleville tilskuere! Dette var først og fremst en utrolig stor opplevelse for Lasse selv, men det varmet også hjertet til alle med en relasjon til Kolstad Håndball. De siste årene har riktignok de tidligere Kolstad-spillerne Sander Sagosen og Lars Eggen Rismark også debutert på landslaget, men det var etter at de hadde skiftet klubb. Sånn sett ble dette en historisk dag også for Kolstad Håndball.

Hovedpersonen selv gjorde en veldig fin figur da han kom inn i forsvar 5 minutter før pause. I sin framskutte rolle som «indianer» i 5-1 så forstyrret hans Nederlands angrepsspill på en utmerket måte. Derfor fikk han også fornyet tillit i andre omgang, og spiltesolid bakover de siste 10 minuttene av kampen. Norge vavnt til slutt 38-24 over Nederland, og kunne juble over plass i EM i Polen i januar 2016. Noe som for øvrig også var klart allerede før kampen. Vi gratulerer både Lasse og resten av det norske landslaget med en sterk prestasjon.