Skanska får æren av å bygge Kolstad Arena – Kolstad

Skanska får æren av å bygge Kolstad Arena

I dag ble Skanska valgt til å bygge nye Heimdal VGS og Kolstad Arena

Kolstad Håndball var i dag invitert på vinnerseremoni på Heimdal VGS hvor man skulle kåre vinneren av anbudskonkurransen på bygging av nye Heimdal VGS med flerbrukshall. Hallen skal for øvrig hete Kolstad Arena, og ser ut til å bli et fantastisk anlegg. Det var stor spenning i salen da fylkesordfører Tore Sandvik trakk ut vinneren av prosjektet med en prislapp på rundt 880 millioner. Følgende tilbydere var med i siste runde av konkurransen.

 

Reinertsen i samarbeid med Hus Arkitekter

Aasen Bygg i samarbeid med Link Arkitekter

Skanska i samarbeid med Rambøll (se bilde av vinnerprosjektet)

 

Det var sistnevnte tilbyder som ble valgt, og får æren med å utarbeide det som blir et banebrytende prosjekt innen skolebygging i Norge. For vår del var det knyttet mest spenning til plassering av hall, og hvordan denne legges ift. skolen. Skanska og Rambøll har valgt å legge hele hallen under bakken, og dette hallprosjektet vil sannsynligvis bli helt unikt i norsk sammenheng. Vi gleder oss til å se fortsettelsen på dette prosjektet, og håper dette kan bli et flott idrettsanlegg både for topp og bredde!