Fire Kolstad gutter aktuelle for junior-VM i Brasil – Kolstad

Fire Kolstad gutter aktuelle for junior-VM i Brasil

Lasse, Mishels og Ole Henrik er klare for VM i brasil, mens Daniel fortsatt kan bli med

Norges eldste aldersbestemte landslag skal til VM i Brasil i juli, og med seg skal de ha en håndfull Kolstad spillere, som skal bidra til norsk heder og ære. Mishels Liaba, Lasse Balstad og Ole Henrik Øverby er allerede klare for VM, mens Daniel Knudsen er blant de 3 spillerne som skal kjempe om den siste VM plassen på Scandinavian Open rett før de drar til Brasil.  Med full klaff så kan det altså bli hele 4 spillere fra Kolstad som skal være med til junior VM, noe som sier mye om potensialet i spillergruppa vår. Vi ønsker alle guttene lykke til, og håper de blir viktige bidragsytere for Norge.

 

Dere kan se hele uttaket her.