Seier mot Charlottenlund i treningskamp – Kolstad

Seier mot Charlottenlund i treningskamp

Vant 33-26 foran fulle tribuner i Charlottenlundhallen

Lørdag 21. Juni var vi tilstede i Charlottenlundhallen for en treningskamp mot Charlottenlund Håndball Elite. Med spillere som Kristoffer Østmo, Lasse Balstad, Sturle Erland, Mats Wæraas og Ronald Putans ikke disponible ble det en kamp hvor vi i Kolstad forsket litt på forsvarsformasjoner og med håndballkropper stinne av trening og løpetest dagen i forveien var det tydelig å se hvilken periode av sesongen vi er inne i. En kamp preget av en god del tekninske feil og lite kollegtivt spill ble som forventet. Det positivet med kampen for vår del ble at vi endelig fikk spilt litt håndball igjen etter litt over to måneder med fysisk og individuell trening. Truls Fjeseth (bildet) var blant de som leverte varene, med 11 mål på 11 forsøk.
Spesielt gledelig denne godværsdagen var at i overkant av 200 personer hadde tatt turen til Charlottenlundhallen for å se byens to beste håndballag i aksjon. Charlottenlund disket opp med kaffe og kakesalg til publikum, en veldig fin ramme og veldig gledelig å se at herrehåndballinteressen fortsatt er i vekst!