Trakk Tynset i 2. runde NM – Kolstad

Trakk Tynset i 2. runde NM

Kampen skal spilles lørdag 22. august i Tynsethallen.

Rett før helga ble det klart at Kolstad møter Tynset i 2. runde NM. Tynset har gode tradisjoner for herrehåndball, selv om det er en stund siden de har vært oppover i divisjonene. Det er likevel bevegelse i håndballmiljøet anført av deres nye leder, Sascha Mitrovic. Det er også samme person som inviterer til eliteturneringen Santa Kristina Cup, som arrangeres i månedsskifte juli/august, hvor Kolstad skal delta. Herrelaget til Tynset rykket for øvrig opp i 3. divisjon forrige sesong.

 

NM kampen mot Tynset skal spilles lørdag 22. august, og blir vår første offisielle kamp denne sesongen. Tidspunkt er ikke fastsatt ennå, men vi satser på stinn brakke og topp stemning i Tynsethallen. Da håper vi selvsagt at Martin Tangvik (bildet) og resten av laget viser seg fra sin beste side denne dagen!