Boligbyggelaget TOBB blir ny hovedsamarbeidspartner i Kolstad Håndball – Kolstad

Boligbyggelaget TOBB blir ny hovedsamarbeidspartner i Kolstad Håndball

Kolstad Håndball har skrevet 2-årig samarbeidsavtale med Boligbyggelaget TOBB

Kolstad Håndball signerte i dag en samarbeidsavtale med Boligbyggelaget TOBB, som gjør dem til hovedsamarbeidspartner i Kolstad de neste 2 årene. TOBB er en stor og spennende aktør i Trondheim, og de er veldig synlige på Kolstad gjennom sine borettslag på området. Vi skal samarbeide med TOBB på flere områder, og skal blant annet tilby rabatterte billetter til deres medlemmer. Vi ser fram til å komme i gang med samarbeidet, og tror det er mange synergi effekter vi begge kan få ved at vi er såpass synlige i vårt nærområde. Dere kan lese mer om TOBB her.

 

Her er en uttalelse fra Torkil R. Iversen, som er Viseadministrende Direktør i Boligbyggelaget TOBB:

For TOBB er det viktig at Midt-Norge har utøvere innen idrett og kultur som presterer på høyt nasjonalt nivå. Gjennom våre sponsorat ønsker vi å legge til rette for at dette målet kan oppnås. Kolstad Håndball har utspring i en bydel som på mange måter TOBB har både utviklet og bygget, og det var helt naturlig for oss å bli en støttespiller for dette fantastiske laget. Som klubb har Kolstad Håndball verdier og aktivitet som TOBB stiller seg 100 prosent bak. TOBB gleder seg til å bli en aktiv samarbeidspartner for Kolstad Håndball og gjennom vårt sponsorat bidra til at laget etablerer seg på øverste nivå i herrehåndballen. Det har Trondheim savnet og dette er av stor betydning for rekrutteringen til breddehåndballen i byen også.