Sommerferie på kontoret – Kolstad

Sommerferie på kontoret

Fra og med i dag vil det være stengt på kontoret, og både spillere og administrasjon skal ha ferie.

I dag er siste dag på kontoret før vi tar sommerferie. Det har vært mye engasjement rundt herrelaget nå i vår, og vi har blant annet fått på plass en meget sterk arrangementskomite. I tillegg har det kommet inn noen nye sponsorer, mens flere er på vei inn. Sportslig har det sett veldig bra ut, og vi ligger foran på alle tester ift. fjoråret. Herrelaget tok ferie forrige fredag og er i gang igjen mandag 27. juli. Da skal de en uke på Tynset for treningsleir, og skal spille mot topplagene Haslum, Elverum og ØIF Arendal i Santa Kristina cup på slutten av uka. De som har anledning må gjerne legge turen til Tynsethallen, for å oppleve noen av Norges beste håndballspillere.

 

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer og gleder oss til seriestart 2. september!