Herrelaget på treningsleir på Tynset – Kolstad

Herrelaget på treningsleir på Tynset

Denne uka her herrelaget vårt treningsleir i naturskjønne omgivelser (se bilde) på Tynset. Til helga blir det treningskamper mot Elverum, Haslum og ØIF Arendal.

På mandagen satte Kolstad i gang siste del av oppkjøringen fram mot seriestart. Vi stiller med noe redusert mannskap denne uka, pga. at Lasse Balstad, Mishels Liaba og nyerverevelsen Ole Henrik Øverby, alle er på junior-VM i Brasil. Men resten av guttene har kommet godt i gang med treningene, og trives i flotte forhold på Savalen. I tillegg til masse trening og kamper, så vil det bli en del sosialt for guttene i løpet av uka.

 

Til helga venter 3 knalltøffe treningskamper mot 3 av de beste lagene i Norge, hvis man ikke regner med Bodø. Det blir med andre et tøft med den nye hverdagen, spesielt mtp at vi mangler noe spillere denne uka. Likevel ser vi fram til å få kjenne på nivået, og håper vi vil få godt utbytte av helgens kamper. Kampen streames for øvrig, og kan følges her. For de som er i nærheten, kan dere jo ta turen innom Tynsethallen for å se kampene. Det går rykter om at det kan bli stinn brakke, for det er mye interesse rundt disse kampene…

 

Under ligger tidspunktene for alle kampene i det som kalles Santa Kristina Cup.

 

 

Fredag, 31.07.2015:
Kl. 16.00: Elverum Håndball – ØIF Arendal
Kl. 18.30: Haslum HK – Kolstad Håndball

 

Lørdag, 01.08.2015:
Kl. 16.00: ØIF Arendal – Haslum HK
Kl. 18.30:  Elverum Håndball – Kolstad Håndball

 

Søndag, 02.08.2015:
Kl. 16.00: ØIF Arendal – Kolstad Håndball
Kl. 18.30: Elverum Håndball – Haslum HK