Umbro blir Kolstads nye Utstyrsleverandør – Kolstad

Umbro blir Kolstads nye Utstyrsleverandør

Kolstad signerte nylig en samarbeidsavtale med Umbro, som gjør dem til vår utstyrsleverandør de neste 2 årene. Vi ser fram til å samarbeide med en stor og proffesjonell aktør, som har et rikt varesortiment.

Kolstad Håndball har valgt å innlede et samarbeid med Umbro som vår nye utstyrsleverandør de neste to sesongene. Nå som vi skal opp i eliteserien er vi avhengig av å ha det beste treningsutstyret, og nok av det. Vi har gode erfaringer med å samarbeide med Umbro tidligere, og når de kom på banen så var vi aldri i tvil om at de var en god match for Kolstad Håndball. Erfaringen og kompetansen som de besitter vil være gull verdt for oss nå som vi skal spise kirsebær med de store gutta.

 

Under er en kommentar fra Mardon Finnestad, Eliteansvarlig i Scantrade, som leverer Umbro.

Vi innleder et samarbeid med Kolstad Håndball fordi vi har tro på satsingen Kolstads herrelag nå gjør for å komme opp i toppen på herresiden i Norge. Samtidig  er Trondheim en viktig by for oss å vært til stede både på topp og bredde.
Vi har stor tro på at Kolstad Håndball vil være en ledende toppklubb i løpet av noen få år. Vi gleder oss til et godt samarbeide med Kolstad Håndball og skal bidra til å gjøre vårt for at klubben lykkes i sin målsetning ved å levere utstyr av topp kvalitet i både klær og sko.